Поглянемо на знайому нам кукурудзу по-новому? Нещодавно, куштуючи неймовірно молоду і соковиту кукурудзу, суддя шоу МайстерШеф вирішив зробити з неї особливі оладки та поділився рецептом.
Беремо:
До речі, не бійтесь зрізати їх, навіть якщо зріжете мало. Можна ще раз пройтись, бо потім зернятка я трохи подрібнив блендером, але не до стану каші.
Маса спочатку виходить дуже ніжна, тому перший раз перевертайте оладки обережно. А далі вони досить щільні, але неймовірно соковиті та смачні.
До слова, мені трохи не вистачало пікантності, тому вирішив подавати страву зі справжнім гостреньким гуакамоле. Дуже смачно їсти такі оладки гарячими на сніданок разом з яйцем пашот або з лососем. Також можна додати в суміш зелений гострий перець. Він середньої гостроти та ароматний, тому придасть особливої пікантності страві.