Готую після роботи на вечерю, або коли гості на порозі.
Рецепт смачної страви, яким можна нагодувати не тільки всю сім'ю, а й гостей, повинен бути в арсеналі у кожної господині. Якщо ви любите поєднання солоного з солодким, обов'язково приготуйте курячі крильця в глазурі, які нікого не залишать байдужим, інформує Ukr.Media.
Для приготування знадобиться:
Для глазурі:
Приготування:
Розріжте крильця навпіл. Промийте і обсушіть їх, використовуючи паперові рушники.
Зробіть суху суміш з борошна, чорного перцю, паприки солі та розпушувача. Добре обваляйте крила у цій суміші. Змастіть решітку олією та викладіть на неї крила. Під решітку обов'язково підставте деко, щоб при приготуванні жир та рідина не капали на дно духовки.
Випікайте у добре розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 30 хвилин.
Поки крила у духовці — зробіть глазур — з'єднайте кетчуп, рисовий оцет, мед та сіль.
Після того, як крила будуть готові — відразу залийте їх глазур'ю, добре перемішайте і подавайте блюдо до столу.