Неймовірна смакота - прості та хрусткі курячі крильця у глазурі

1 хв на прочитання30 Січня 2023, 20:20

Випікайте у добре розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 30 хвилин.

Готую після роботи на вечерю, або коли гості на порозі.

Рецепт смачної страви, яким можна нагодувати не тільки всю сім'ю, а й гостей, повинен бути в арсеналі у кожної господині. Якщо ви любите поєднання солоного з солодким, обов'язково приготуйте курячі крильця в глазурі, які нікого не залишать байдужим, інформує Ukr.Media.

Для приготування знадобиться:

Для глазурі:

Приготування:

Розріжте крильця навпіл. Промийте і обсушіть їх, використовуючи паперові рушники.

Зробіть суху суміш з борошна, чорного перцю, паприки солі та розпушувача. Добре обваляйте крила у цій суміші. Змастіть решітку олією та викладіть на неї крила. Під решітку обов'язково підставте деко, щоб при приготуванні жир та рідина не капали на дно духовки.

Випікайте у добре розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 30 хвилин.

Поки крила у духовці — зробіть глазур — з'єднайте кетчуп, рисовий оцет, мед та сіль.

Після того, як крила будуть готові — відразу залийте їх глазур'ю, добре перемішайте і подавайте блюдо до столу.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: