Більшість з нас не уявляють прийому їжі без м'яса, тому що воно не тільки смачне, але й поживне. Досить невеликого шматочка м'яса, щоб угамувати голод. Але не всі види м'яса можуть принести користь здоров'ю, є такі, від яких краще відмовитися або обмежити їх в раціоні, тому що вони сприяють утворенню тромбів і підвищують поганий холестерин.
Сьогодні поговоримо про корисні види, які благотворно впливають на наш організм і які потрібно вводити до раціону, про це пишуть Коментарі.
Отже, одним із найкорисніших видів м’яса вважається м’ясо кролика. У ньому міститься дуже багато білка – органічної речовини, яка забезпечує підтримку всіх клітин організму. Кролятина легко засвоюється і не провокує здуття та газоутворення в кишечнику. Це м’ясо є дієтичним, тому його можна їсти тим, хто сидить на дієті.
М’ясо цього птиці також легко засвоюється і є низькокалорійним, тому його можна вживати, не переживаючи за зайву вагу. У цьому виді м’яса містяться цінні вітаміни та мінерали, які потрібні організму для правильного функціонування. Але головне те, що індичка багата на триптофан – незамінну амінокислоту, яка піднімає настрій.
Цей вид м’яса трохи поступається індичці за рівнем “корисності”, але його необхідно включати до свого меню. Куряче м’ясо дуже смачне та поживне, у його складі багато білка, фосфору та інших елементів, які сприятливо позначаються на роботі організму. Деякі дослідження доводять, що куряче м’ясо позитивно впливає на печінку, серце та імунну систему.