Догори
Дати відгук

Названо овочі та фрукти, які поповнюють організм водою

Кавун очолює список.

1 хв на прочитання30 Червня 2021, 23:50
Фото:
УПОА Фото: УПОА
Поділитись:

Влітку рекомендується випивати від двох до чотирьох літрів води, оскільки організм старанно працює, щоб охолоджуватися в спеку. Саме тому в літній час рекомендується їсти продукти з високим вмістом рідини. Топ продуктів зібрали Новини.LIVE.

На першому місці звичайно кавун. Вміст води в ньому становить приблизно 91,5 %. Ця соковита ягода є одним із найбагатших джерел лікопіну, який запобігає захворюванням на рак.

Він нормалізує травлення, знижує калорійність раціону, виводить токсини та шлаки, а також зменшує ризик захворювання діабетом і серцевими хворобами.

Томат. Він не тільки насичує організм водою, але й покращує роботу системи кровотворення, знижує ризик інсульту, інфаркту та допомагає запобігти розвитку остеопорозу.

Вживання полуниці не тільки вгамує спрагу, але й знизить розвиток хронічних хвороб, позитивно позначиться на здоров'ї очей і заспокоїть нервову систему. 

Її також рекомендують людям, що страждають від різних видів алергій. Через свій унікальний біохімічний склад, полуниця пригнічує запальні процеси та певні реакції, пов'язані із проявом алергії.

Нагадаємо, як просто очистити овочі та фрукти від нітратів.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost