Догори
Дати відгук

Названо коктейль, який очистить кишечник та зміцнить судини

Якщо ви відчуваєте болі в шлунку, то вам варто спробувати цей рецепт.

2 хв на прочитання23 Грудня 2023, 22:30
Рецепт лікувального напою для судин Рецепт лікувального напою для судин
Поділитись:

У домашніх умовах легко приготувати засіб, який допоможе швидко і ефективно провести очищення організму і зміцнити імунітетМед по праву вважається прекрасним антибактеріальним і продуктом, який зміцнює імунітет. У його складі - чиста глюкоза, вітаміни групи В, Е і К, каротин і фолієва кислота.

Джерелом так необхідного нашому організму масла омега-3, називають насіння льону. Завдяки його ненасиченим жирним кислотам з організму можна вивести токсини, холестерин і канцерогени. Льон прекрасний помічник у боротьбі з гастроентеритом, алергією, атеросклерозом, запорами, токсинами в організмі. Інформація, що міститься в його клітковині і активні кислоти, прискорюють обмін речовин.

Основна причина виникаючих проблем з шлунково-кишковим трактом - скупчення харчових відходів на стінках товстої кишки. Вона має властивість вбирати від двох до трьох літрів води в день, в тому числі і корисні речовини з їжі. Коли ж ці функції порушуються - людський організм дає збій. Як результат - загальне погане самопочуття, повний дискомфорт.

Коктейль із зеленим яблуком

Саме тому нашому організму періодично потрібно очищення - детокс-програма. А за допомогою насіння льону і меду ефект буде в два рази сильніше.

Для приготування детокс-коктейлю вам знадобляться: зелене яблуко, 1 столова ложка насіння льону, столова ложка меду і склянка теплої води. Всі інгредієнти змішайте в блендері. Вживати коктейль потрібно через день, за півгодини до сніданку протягом місяця. 

Щадний і корисний

Якщо ви відчуваєте болі в шлунку, то вам варто спробувати інший рецепт. Для того щоб не дратувати стінки шлунка, вживайте запарений льон.Цей спосіб працює трохи повільніше, зате підходить тим, у кого печія або гастрит.

Столову ложку насіння льону залийте склянкою окропу. Приблизно через півгодини насіння набухне і покриється слизовою оболонкою. Цей кисіль корисний для шлунка, він як би обволікає його стінки, захищаючи від ушкоджень. Коли вода охолоне, можна додати столову ложку меду. Такий коктейль приймати щодня перед їжею близько двох тижнів. Якщо відчуваєте полегшення, переходите на перший варіант коктейлю.

Протягом всієї детокс-програми намагайтеся не перевантажувати організм важкою їжею. Відмовтеся від смаженого, жирного, фаст-фудів і напівфабрикатів. Після закінчення прийому коктейлю вживання води замініть на кефір або натуральний йогурт. Ці продукти допоможуть заселити мікрофлору кишечника корисними біфідобактеріями.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Очищає кров Корисні продукти Холестерин
Є в кожному холодильнику: експерти назвали продукти, що очищають кров
1 хв на прочитання34 хвилини тому
 ГРВІ Грип та Коронавірус Статистика захворювань
За минулий тиждень на ГРВІ, грип та COVID-19 захворіло 117 937 українців, більшість — діти
1 хв на прочитання9 годин тому
Позбутися хропіння Корисні продукти Спати і висипатися
5 продуктів, які допоможуть позбутися хропіння
2 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Тепер офіційно: використання смартфонів не призводить до раку мозку — ВООЗ
2 хв на прочитанняВчора
У Британії вперше у світі тестують на людях препарат, що може вилікувати рак шкіри
1 хв на прочитанняВчора
У США чоловік поскаржився лікарям на мігрень — причиною головного болю виявились яйця солітера в мозку
2 хв на прочитанняВчора
5 овочів, які знижують рівень поганого холестерину
2 хв на прочитанняВчора
МОЗ винесло на громадське обговорення проект порядку надання послуг з амбулаторного лікування туберкульозу на первинці
2 хв на прочитанняВчора