Китайські вчені провели дослідження і виявили, які частини курки не можна їсти через безліч шкідливих бактерій, пише Sohu.
Відзначається, що надмірне вживання гузки може негативно позначитися на здоров'ї. У курячих легенях знаходиться маса паразитів і бактерій, які через свою стійкість до високих температур виживають навіть після термообробки.
Якщо вони потраплять в людський організм, можуть викликати нездужання.
Небезпечні для здоров'я людини речовини є і в курячій голові. Шкіра цього птаха багата жиром, і на її поверхні теж знаходиться багато паразитів і бактерій.
До слова, у Івано-Франківську стався дивний випадок. Місцева господиня купила курячу тушку у звичайному супермаркеті та приготувала з неї борщ. Частину м'яса вона дала своїй кішці, але тварина відмовилася його їсти. Вночі на кухні жінка помітила, що щось світиться на підлозі у темряві. Коли містянка включила світло, то виявилося що це кусок сирої курятини, який забракувала кішка