Догори
Дати відгук

Названо частини курки, які категорично не можна їсти

Досі на них ніхто не звертав уваги

1 хв на прочитання07 Грудня 2020, 13:54
Поділитись:

Китайські вчені провели дослідження і виявили, які частини курки не можна їсти через безліч шкідливих бактерій, пише Sohu.

Відзначається, що надмірне вживання гузки може негативно позначитися на здоров'ї. У курячих легенях знаходиться маса паразитів і бактерій, які через свою стійкість до високих температур виживають навіть після термообробки.

Якщо вони потраплять в людський організм, можуть викликати нездужання.

Небезпечні для здоров'я людини речовини є і в курячій голові. Шкіра цього птаха багата жиром, і на її поверхні теж знаходиться багато паразитів і бактерій.

До слова, у Івано-Франківську стався дивний випадок. Місцева господиня купила курячу тушку у звичайному супермаркеті та приготувала з неї борщ. Частину м'яса вона дала своїй кішці, але тварина відмовилася його їсти. Вночі на кухні жінка помітила, що щось світиться на підлозі у темряві. Коли містянка включила світло, то виявилося що це кусок сирої курятини, який забракувала кішка

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Попередження про небезпечні та стихійні метеорологічні явища по Україні
Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеорологічні явища по Україні
1 хв на прочитаннягодина тому
Закон «Про ратифікацію Угоди про фінансування Дунайської регіональної програми»
У ВР зареєстровано проект Закону «Про ратифікацію Угоди про фінансування Дунайської регіональної програми»
1 хв на прочитання3 години тому
Салат із курячим філе
До Великоднього столу: соковитий салат із курячим філе
1 хв на прочитання3 години тому
 Великодній кошик символізм продуктів які несуть на освячення
Що покласти у Великодній кошик та що краще лишити вдома: символізм продуктів, які несуть на освячення
4 хв на прочитання4 години тому
Переробка та цифрові «паспорти продукції»: Європарламент схвалив нові правила екодизайну
2 хв на прочитання5 годин тому
Україну накрили «піщані» дощі: чи несуть вони загрозу
1 хв на прочитання6 годин тому
Просто та смачно: перевірений рецепт відмінних дерунів
1 хв на прочитання7 годин тому
25 квітня - Всесвітній день пінгвінів
2 хв на прочитання8 годин тому