Догори
Дати відгук

Названо 4 ферментовані продукти для профілактики раку

Комбуча – це ферментований чайний напій

1 хв на прочитання16 Травня 2023, 06:40
Поділитись:

Ферментовані продукти займають перше місце в списку продуктів з протираковими властивостями, тому що вони містять корисні бактерії, відомі як пробіотики.

Пробіотики – це корисні бактерії. Вони важливі для травлення, імунної функції та загального стану здоров'я.

Кефір

Кефір – це кисломолочний напій. Кефір багатий на пробіотиків, які допомагають покращити травлення та зміцнити імунну систему.

Місо

Місо - це паста із ферментованих соєвих бобів, яка зазвичай використовується в японській кухні. Місо - хороше джерело білка, вітамінів і мінералів, а також містить корисні бактерії, які допомагають травленню.

Дослідження показало, що місо пригнічує розвиток раку товстої кишки у щурів.

Натто

Натто - це традиційна японська їжа, приготовлена з ферментованих соєвих бобів. Він багатий вітаміном К2, який важливий для здоров'я кісток, а також може мати протизапальні властивості.

Комбуча

Комбуча – це ферментований чайний напій, який виробляється шляхом ферментації підсолодженого чаю із симбіотичною культурою бактерій та дріжджів. Продукт багатий пробіотиками та антиоксидантами, які можуть допомогти покращити травлення та зміцнити імунну систему.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.