Догори
Дати відгук

Натуральне лікування, яке допоможе позбутися мігрені без будь-яких ліків — 5 перевірених способів

Можливо, звертатися до лікарів не знадобиться.

3 хв на прочитання09 Липня 2023, 20:33
Поділитись:

Головні болі при мігрені залічені до найнесприятливіших медичних умов у світі. Це пульсуючий біль, який зазвичай виникає на одній стороні голови. Він триває довше і може сильнішати з рухом. У кожної людини є виражені симптоми, пов'язані з блювотою, нудотою, поколюванням в ногах і руках, підвищенням чутливості до світла і звуку, спалахами світла, сліпими плямами тощо. Проблема мігрені відбувається через різні фактори і через революцію в хімічних речовинах мозку. Перш ніж іти до лікарів, можна спробувати деякі прості домашні методи, радить портал Right home remedies.

1) Імбир. Імбир збагачений протизапальними властивостями. Він обмежує виробництво простагландинів. Простагландини — це своєрідний хімікат, який продукує і призводить до того, що ви страждаєте від скорочень м'язів. Також це допомагає запобігти запаленню кровоносних судин у мозку і впливає на ваші гормони.

Як використовувати. Візьміть свіжий корінь імбиру та ретельно очистіть його. Жуйте його на регулярній основі, доки не отримаєте полегшення. Окрім того, ви можете додати імбир у свій чай, який буде дуже корисним.

2) Ромашка. Цей інгредієнт має сильні якості, які ефективно протидіють мігрені. Це сильний засіб через спазмолітичні, протизапальні та різноманітні заспокійливі властивості. Таким чином, він запобігає симптомам мігрені, від яких ви страждаєте.

Як використовувати. Візьміть чашку води і нагрівайте її, поки вона не почне кипіти. Після цього додайте дві-три столові ложки висушених квітів ромашки та заварюйте протягом 5-10 хвилин. Процідіть та пийте його на регулярній основі, щоб отримати бажаний результат. Ви можете додати невелику кількість меду та лимонного соку.

3) Кайєнський перець. Використання кайєнського перцю — один із найефективніших, найпростіших і природніших методів лікування мігрені. Це допомагає вам у поліпшенні кровообігу та значною мірою сприяє кровообігу.

Як використовувати. Візьміть половину столової ложки порошку перцю і покладіть у чашку теплої води. Добре перемішайте та пийте кожен день, щоб отримати здорові результати найближчим часом. Окрім того, ви можете покращити смак, додавши половину столової ложки меду й одну столову ложку лимонного соку, а потім пийте при необхідності.

4) Перцева м'ята. Вона має високі протизапальні властивості. Таким чином, це заспокоює ваші нерви. Крім того, він забезпечує заспокоєння, а також спазмолітичний ефект.

Як використовувати. Візьміть одну-дві столові ложки олії м'яти перцевої. Якщо хочете, ви можете додати трохи олії лаванди. Після цього нанесіть на віскі та помасажуйте протягом декількох хвилин, а потім відпочиньте півгодини. Робіть цю процедуру щодня, щоб зазнати позитивних результатів.

5) Пакет із льодом. Якщо ви шукаєте простий, але ефективний домашній засіб для заспокоєння мігрені, пакет льоду є ідеальним рішенням для вас у такому випадку. Він пригнічує симптоми хронічної мігрені та значною мірою знижує напругу.

Як використовувати. Вам просто потрібно взяти рушник і кілька кубиків льоду. Оберніть кубики льоду в рушник і покладіть його на потилицю, лоб або віскі. Залиште на 15-20 хвилин. Повторюйте цю процедуру знову і знову, доки не відчуєте спокій.

Також ми писали, що і як їсти, щоб мігрень пішла геть: радить дієтолог.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.