Догори
Дати відгук

Напої для гіпертоніків: що пити для нормалізації тиску

При систематичних повторах одних і тих же симптомів необхідно відвідати фахівця.

1 хв на прочитання19 Липня 2022, 13:45
Поділитись:

Гіпертонію часто називають «тихим вбивцею», оскільки симптоми настільки поширені, що більшість людей вважають їх банальною втомою і перенапруженням, тому не приділяють потрібної уваги. Однак, при систематичних повторах одних і тих же симптомів необхідно відвідати фахівця.

Високий тиск створює додаткове навантаження на судини, серце та інші органи. Допомогти його нормалізувати можуть деякі напої.

Мигдальне молоко — це нове захоплення, що набирає популярності в суспільстві, яке дбає про своє здоров'я. Як правило, у ньому мало насичених жирів, що допомагає знизити рівень шкідливого холестерину в крові та знизити загальний ризик серцевого нападу.

Воно також містить натуральні жирні кислоти омега-3, які допомагають знизити ризик високого кров'яного тиску та допомагають підтримувати здоров'я серця.

Мигдальне молоко також допомагає зміцнити м'язи, допомагає підтримувати здоровий кров'яний тиск та покращує функцію нирок, але в ньому не вистачає білка та клітковини, якщо воно не збагачене.

Морквяний сік допоможе знизити фактори ризику серцевих захворювань. Сік є добрим джерелом калію, мінералу, що відіграє важливу роль у належному регулюванні кров'яного тиску.

Сік селери наповнений значним списком поживних речовин і може змінити ваше здоров'я на краще, допомагаючи всьому, від вашої печінки до вашої шкіри.

Дослідження показали, що споживання екстракту селери може допомогти запобігти інсульту, знизити кров'яний тиск і зменшити бляшки в артеріях.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.