Догори
Дати відгук

Напій, який треба вживати діабетикам перед їжею

Дослідження на основі порівняння аналізів крові.

1 хв на прочитання14 Серпня 2022, 06:50
Поділитись:

Вчені вважають, що напої уповільнюють швидкість перетравлення їжі та стимулюють вироблення гормонів, щоб рівень цукру не підвищувався надто швидко. В процесі дослідження людям з діабетом 2 типу перед їжею давали готову дозу сироваткового протеїну.

Впродовж тижня за ними спостерігали, доки вони вели звичайне повсякденне життя. Потім учасникам протягом наступного тижня надавали контрольні дози, які взагалі не містили білка.

Коли порівняли аналізи крові, взяті в два тижні, вони показали, що їх рівень глюкози набагато краще контролювався після вживання сироваткової добавки.

Рівень цукру в крові учасників залишався нормальним у середньому протягом додаткових двох годин на день порівняно з тижнем, коли вони не вживали сироваткового протеїну.

Оскільки ми бачимо зростаючу кількість людей у ​​всьому світі, у яких розвивається діабет, вивчення потенціалу альтернатив лікам, таких як харчові добавки стає все важливішим. Це хороша ідея зручного, смачного, невеликого заздалегідь приготованого напою, який можна носити із собою та приймати перед їжею.

Варто знати, як правильно їсти фрукти та ягоди влітку, щоб отримати максимум користі.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost