Часто говподині квасять на зиму і не лише огірки. У кожної є свій рецепт найсмачніших. Вашій увазі простий і швидкий рецепт.
Готуват їх дуже легко.
Інгредієнти:
1,3 кг | |
100 г. | |
1 ст.ложка | |
1 ч.ложка | |
2 шт. | |
2 шт. | |
2 шт. | |
| |
Розраховано на 5 порцій |
Огірки помити, зрізати кінчики і замочити на 2 години у холодній воді.у банки на дно викласти крів і усі листя.
Наповнити 3 л банку огірками. Залити холодною водою ( сирою).
Злити воду. Перемішати зі сіллю, щоб вона розчинилась. Вмішати мелений часник і перець.
Залити цією водою огврки у банці. Нічого кип’ятити не потрібно, заливаємо сирою водою.
Закрити банки кришками і переставити їх у холодний погріб. Усе, огірки самі заквасяться і будуть стояти стільки, скільки потрібно. Нічого більше зливати, доводити до кипіння і знову заливати не потрібно.