Журналістка та фуд-блогерка Єлизавета Крижановська поділилася рецептом смачного українського сніданку, пише НВ Live
Нещодавно кулінарка вперше представляла українську кухню на одній з найбільших фахових виставок у світі - Нюрнберзькій BioFach Messe Nürnberg про еко- та біопродукцію. За три дні Єлизавета Крижановська приготувала близько 400 порцій борщу, пару десятків літрів киселю та чимало сирників із ягодами.
«У мене і тут є свої «секретики». По-перше, я (і ті, хто їсть мої сирники) люблю використовувати зернистий сир і не перетирати його через сито, щоб у тісті відчувалась текстура шматочків сиру. По-друге, я додаю до тіста трохи розпушувача (1 пакетик розпушувача замінюється ⅔ ч. л. соди змішаної з ⅓ ч.л. лимонної кислоти). Так вони стають набагато ніжнішими і пухкішими. А при смаженні до олії обов’язково додаю вершкове масла для смаку (хоча все це можна замінити на смалець, так ви менше використаєте жиру, а скоринка буде хрусткішою;))», — написала Єлизавета Крижановська.
Рецепт сирників із ягодами
Інгредієнти:
Приготувати:
Смачного!