Морквяний торт: смачний і простий покроковий рецепт

1 хв на прочитання21 Листопада 2023, 12:40

Морквяний торт здатний здивувати своїм смаком навіть найвибагливішого гурмана.

Морквяний торт — класика домашніх десертів. М’які коржі, просочені насиченим сметанним кремом, заволодіють вашими думками після першого ж шматочка.

Інгредієнти 

Для тіста

Для крему

Приготування:

Крок 1/6

Яйця вбийте в миску, додайте сіль, цукор і збивайте міксером протягом 10-15 хвилин до густої піни.

Крок 2/6

Просійте разом борошно, корицю й розпушувач. Поступово всипайте борошно в збиту яєчну масу, ретельно перемішуючи лопаткою. Влийте олію й знову перемішайте.

Крок 3/6

Моркву почистьте, натріть на дрібну тертку, додайте в тісто та розмішайте. Вилийте тісто у форму і випікайте 45 хвилин при температурі 180°C.

Крок 4/6

Потім дістаньте охолоджений корж з форми, зріжте верхівку, щоб торт був рівний. Розріжте його на 3 коржі. Верхівку розкришіть на дрібну крихту.

Крок 5/6

Приготуйте крем. В сметану додайте цукрову пудру, сік лимона й добре перемішайте.

Крок 6/6

Змастіть коржі сметанним кремом, викладаючи їх один на один. Змастіть кремом верх і боки торта. Посипте готовий торт крихтою.

Смачного!

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: