- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Морквяний сік на зиму — простий рецепт
Морквяний сік на зиму — простий рецепт
Особливо корисний дітям, але і дорослим допоможе заповнити дефіцит вітамінів.
Морква — дуже корисний овоч, в ньому великий вміст мікроелементів і вітамінів. Морквяний сік на зиму — це вітамінна заготівля, яка особливо корисна дітям, але і дорослим допоможе заповнити дефіцит вітамінів. Готується морквяний сік досить просто, а виходить він дуже яскравий, ароматний, смачний і корисний.
Інгредієнти:
морква — 1 кг;
цукор — 3 ст. л.;
вода — 1 л.
Приготування.
Моркву очистити, промити під проточною водою, нарізати кубиками та подрібнити в блендері до однорідного стану.
Залити моркву 500 мл води й варити на середньому вогні 15-20 хвилин.
В 500 мл води додати цукор і варити сироп на середньому вогні до повного розчинення цукру.
З'єднати сироп із морквяним соком і проварити ще 5-10 хвилин.
Розлити сік по заздалегідь стерилізованих банках, щільно закрутити кришками, перевернути й закутати в ковдру до повного охолодження.
Морквяний сік на зиму готовий.
Більше новин читайте на GreenPost.