Млинці з ріпчастою та зеленою цибулею готуються напрочуд легко і швидко. Для приготування цієї страви не знадобиться якихось екзотичних продуктів.
Інгредієнти:
молоко — 0,5 л;
яйця — 3 шт.;
розпушувач — 2 г;
сіль — за смаком;
цукор — 1 столова ложка;
цибуля ріпчаста — 1шт.;
цибуля зелена — 1 пучок;
оливкова олія — 30 мл;
вершкове масло — 40 г.
Приготування.
Цибулю очистити від лушпиння, промити. За допомогою блендера подрібнити цибулю, додавши туди ж зелену.
Розбити яйця в ту ж чашу і збити.
Потім додати молоко, сіль, цукор, розпушувач, оливкову олію. Перемішати.
Перелити масу у звичайну чашу. Акуратно всипати борошно, причому постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. Якщо все ж таки вийшло з дрібними грудочками, то можна скористатися міксером.
Нагріти сковороду. Якщо у неї антипригарне покриття, то змащувати олією не треба.
Вилити на сковороду трохи тіста і випікати тонкі, золотаві, ажурні млинці. У цьому тісті при випіканні зелень піднімається догори і, подивившись на інший бік млинця, і не скажеш, що він із цибулею.
Перевернути, посмажити з іншого боку.
Кожен випечений млинець обов'язково слід змастити вершковим маслом — це додасть млинцям особливого вершкового смаку.
Також ми розповідали про пишний омлет «Пуляр» у духовці — простий, незвичайний і смачний сніданок.