Догори
Дати відгук

Пишний омлет «Пуляр» у духовці — простий, незвичайний і смачний сніданок

Готується він легко і швидко.

1 хв на прочитання05 Січня 2023, 07:32
Поділитись:

Пишний омлет «Пуляр» готується в духовці. Це дуже простий і швидкий рецепт.

Інгредієнти:

яйця — 5 шт.;

жирні вершки — 150 г;

сіль — 1 дрібка;

олія соняшникова — 2 столові ложки.

Приготування.

Білки відокремити від жовтків. Жовтки скласти в миску для збивання, білки вилити у чашу від міксера.

У жовтки додати вершки та сіль.

Збити жовтки та вершки до однорідної маси.

Білки збити із дрібкою солі міксером.

Має вийти стійка щільна маса.

Жовткову масу вилити на розігріту сковороду, не забуваючи олію.

Жовтки потрібно трохи засмажити, щоб вони встигли «схопитися».

Викласти на сковороду білок, акуратно розрівняти його і накрити кришкою.

Випікати близько 7-10 хвилин, після чого омлет розрізати навпіл і покласти одну половинку на іншу. Виходить високий, гарний, смачний сніданок.

Також ми розповідали про омлет із сиром, ковбасою та хлібом (у мікрохвильовій печі) — смакота за кілька хвилин.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
 Великодній кошик символізм продуктів які несуть на освячення
Що покласти у Великодній кошик та що краще лишити вдома: символізм продуктів, які несуть на освячення
4 хв на прочитання5 хвилин тому
Рецепт приготування Деруни Швидка страва
Просто та смачно: перевірений рецепт відмінних дерунів
1 хв на прочитання2 години тому
На Кіровоградщині лісгосп має сплатити понад 200 тисяч
Фото ілюстративне
Суд повернув громаді Києва земельну ділянку біля Біличанського лісу, на якій розташована траса Київ-Ірпінь
1 хв на прочитання4 години тому
Фото: «Їжа легко»
Соковита курочка з хрумкою картоплею в духовці — простий і доступний рецепт святкової страви
1 хв на прочитання12 годин тому
Укрзалізниця визначилася, хто годуватиме пасажирів у поїздах Інтерсіті+
1 хв на прочитанняВчора
Як приготувати добриво для кімнатних квітів із популярного фрукту
1 хв на прочитанняВчора
Цвітна капуста з хрусткою скоринкою: смачний рецепт
1 хв на прочитанняВчора
У дитинстві ненавидів гусей, а зараз розвиває на них великий бізнес: на Полтавщині є унікальне господарство
1 хв на прочитанняВчора