Догори
Дати відгук

Млинці з ріпчастою та зеленою цибулею — швидкий і простий рецепт

Подивившись на інший бік млинця, і не скажеш, що він із цибулею.

1 хв на прочитання24 Січня 2023, 07:27
Поділитись:

Млинці з ріпчастою та зеленою цибулею готуються напрочуд легко і швидко. Для приготування цієї страви не знадобиться якихось екзотичних продуктів.

Інгредієнти:

молоко — 0,5 л;

яйця — 3 шт.;

розпушувач — 2 г;

сіль — за смаком;

цукор — 1 столова ложка;

цибуля ріпчаста — 1шт.;

цибуля зелена — 1 пучок;

оливкова олія — 30 мл;

вершкове масло — 40 г.

Приготування.

Цибулю очистити від лушпиння, промити. За допомогою блендера подрібнити цибулю, додавши туди ж зелену.

Розбити яйця в ту ж чашу і збити.

Потім додати молоко, сіль, цукор, розпушувач, оливкову олію. Перемішати.

Перелити масу у звичайну чашу. Акуратно всипати борошно, причому постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. Якщо все ж таки вийшло з дрібними грудочками, то можна скористатися міксером.

Нагріти сковороду. Якщо у неї антипригарне покриття, то змащувати олією не треба.

Вилити на сковороду трохи тіста і випікати тонкі, золотаві, ажурні млинці. У цьому тісті при випіканні зелень піднімається догори і, подивившись на інший бік млинця, і не скажеш, що він із цибулею.

Перевернути, посмажити з іншого боку.

Кожен випечений млинець обов'язково слід змастити вершковим маслом — це додасть млинцям особливого вершкового смаку.

Також ми розповідали про пишний омлет «Пуляр» у духовці — простий, незвичайний і смачний сніданок.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.