- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Мінімум клопоту, максимум смакоти: помідори, мариновані дідівським способом
Мінімум клопоту, максимум смакоти: помідори, мариновані дідівським способом
Фактично потрібно просто все розкласти по банках і залити холодним розсолом.
Помідори, мариновані дідівським способом, виходять дуже смачні, та й клопоту при цьому мінімум.
Інгредієнти:
помідори;
петрушка;
цибуля;
солодкий перець;
Розсіл на 4,5 л води:
оцет 9 % — 250 г;
цукор — 250 г;
сіль — 100 г;
саліцилова кислота (продається в аптеці) — 1 ст. л.
Приготування.
Помідори, перець, цибулю, петрушку помити і розкласти, щоб просохли. (Можна також додати базилік.) Банки стерилізувати, воду прокип'ятити і дати охолонути (краще зробити це з вечора, а вранці вже можна буде приступити до маринування).
Все укласти по банках і залити холодним розсолом.
Зберігати у прохолодному місці.
Також ми розповідали про кисло-солодкі мариновані помідори.
Окрім того, ми писали про помідори в желе: смачний і оригінальний рецепт на зиму.