Догори
Дати відгук

Масаж зміями та пивні ванни - 5 незвичних методів у боротьбі зі стресом

Такий варіант дозволить не тільки зняти стрес, але й так потренувати свою фантазію

2 хв на прочитання05 Квітня 2023, 19:00
Поділитись:

Іноді люди обирають не надто стандартні способи боротьби зі стресом.

Пивні ванни

Цей варіант зняття стресу використовують у Чехії. Дубову бочку наполовину наповнюють мінеральною водою, іншу половину — пивними дріжджами. Саме вони містять ті особливі речовини, які позитивно впливають не лише на шкіру, а й заспокоюють нерви. Щоправда, купатися у такій ванні можна не більше 20 хвилин.

Масаж зміями

Цей метод використовують в Ізраїлі. Ця процедура покликана зняти не лише стрес, а й втому. Рекомендується у цій справі довіритися професіоналам, оскільки відхилення від правил може коштувати життя. Для проведення масажу на людину кладуть від чотирьох до шести плазунів, які протягом кількох хвилин позбавлять не тільки негативних емоцій, а допоможуть покращити кровообіг і розслабитися.

«Віртуальна» жилетка

Вираз «виплакатися у жилетку» чудово використовують у Китаї. І нагадує він секс по телефону. У цьому випадку ти по телефону ділишся своїми проблемами і отримуєш слушну пораду, яка може навіть змінити твоє життя. Виконують роль «жилетки» фахівці, а коштує ця послуга дешевше, ніж традиційний візит до психотерапевта.

Покричати на бармена

Іспанці вирішили, що бармен може не лише підтримати компанію, коли хочеться випити, а нема з ким. Він може стати своєрідним щитом, який візьме на себе всі твої проблеми та турботи. Так, в Іспанії відкрили бар, в якому потрібно якомога потужніше лаяти бармена. Чим смачніше ти це зробиш, тим крутіший напій він тобі зробить. Такий варіант дозволить не тільки зняти стрес, але й так потренувати свою фантазію. Щоправда, для максимального ефекту потрібно попередньо вивчити іспанську мову!

Обгортання ікрою

Якщо ви теж думали, що чорна ікра створена для того, щоб бути окрасою новорічного святкового столу, то італійці мають іншу думку. Вони вигадали обгортання ікрою. Причому сама процедура дозволяє не тільки зняти стрес, але й оздоровитися. Але є одне суттєве «але»: таке задоволення сильно вдарить по вашому сімейному бюджету.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.