Мариновані гриби по-азійськи: ідеальна пікантна закуска
Від звичайних грибів до незвичної закуски один імбир.

Цей азійський варіант маринованих грибів додасть незвичайних ноток до вашого столу. Кисло-солодкий маринад з імбиром та соєвим соусом чудово підкреслює смак грибів.
Інгредієнти.
печериці — 1 кг;
цибуля — 1 шт;
часник — 3 зубчики;
свіжий імбир — 50 г;
соєвий соус — 100 мл;
оцет — 50 мл;
олія — 50 мл;
цукор — 1 ст. л.;
кунжутне насіння — 1 ч. л. .
Приготування.
Гриби ретельно очистити і помити. Великі гриби нарізати, дрібні можна залишити цілими. Відварити гриби у підсоленій воді 15 хвилин.
Цибулю нарізати півкільцями, часник та імбир дрібно порубати.
Для маринаду змішати олію, соєвий соус, оцет, цукор. Додати цибулю, часник, імбир.
Зварені гриби додати до маринаду, перемішати.
Розкласти гриби з маринадом у стерилізовані банки, додавши в кожну банку трохи кунжутного насіння.
Стерилізувати банки 15–20 хвилин і закатати.
Більше рецептів читайте на GreenPost.



