Маринована цибуля: три найкращих рецепти

2 хв на прочитання04 Вересня 2022, 22:17

Для надання красивого червоного кольору можна додати в банку трохи тертих буряків.

Цибуля – овоч із досить специфічним ароматом. Щоб усунути його неприємний запах, можна скористатися таким чудовим способом, як маринування.

Маринована цибуля стане відмінним доповненням не тільки до м'ясних страв, але і салатів, закусок. Приготувати мариновану цибулю не складе великих труднощів. Представляємо вашій увазі 3 найсмачніші рецепти домашніх маринадів.

Маринована цибуля в оцеті

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Цибулю наріжте кільцями.
  2. У скляний або емальований посуд налийте ½ склянки гарячої води.
  3. Додайте до неї цукор, оцет, сіль, перемішайте.
  4. У цю суміш покладіть цибулю і дайте настоятися 2 години.

Маринована цибуля з прянощами

Складові:

Спосіб приготування:

  1. У 100 мл води змішайте кислоту, гвоздику, сіль, перець, корицю.
  2. Поставте суміш на вогонь і дайте залишити 5 хвилин.
  3. Потім покладіть на дно чистої банки лавровий лист.
  4. Зверху покладіть нашатковану кільцями цибулю.
  5. Залийте готовим киплячим маринадом.
  6. Дайте йому охолонути, після чого можна вживати цибулю.

Порада: для надання красивого червоного кольору можна додати в банку трохи тертих буряків.

Маринована цибуля в гірчиці

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Змішайте всі інгредієнти з нашаткованою цибулею.
  2. Перекладіть суміш у скляну або емальовану посудину.
  3. Потім надішліть її в холодильник на 2 години.

Порада: чим тонше ви наріжете цибулю, тим вона швидше замаринується.

Смачного!

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: