Маринована морква — простий рецепт на зиму

1 хв на прочитання6 годин тому
Фото з відкритих джерел

Вийде чудова закуска.

Зібрали великий урожай моркви й переживаєте, що не вдасться зберегти її до весни? Спробуйте замаринувати — вийде чудова закуска.

Інгредієнти:

морква — 0,5 кг;

часник — 20 г;

сіль — 4 ст. л.;

цукор — 4 ст. л.;

вода — 1 л;

оцет 9 % — 100 мл.

Приготування.

Очистити моркву та часник. Моркву можна нарізати кружечками чи невеликими часточками.

Зубчики часнику розрізати на кілька частин, залежно від розміру.

Довести воду до кипіння, додати сіль і цукор, кип'ятити 10 хвилин, потім влити оцет.

Розкласти моркву в стерилізовані баночки й залити гарячим маринадом. Закрутити кришками та поставити під ковдру до повного охолодження.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: