Маринована капуста з гірчицею, простий покроковий рецеп

1 хв на прочитання13 Грудня 2022, 20:43

Зберігатиметься маринована капуста місяць-півтора.

Капуста за цим рецептом готується дуже легко та просто, а зберігається понад місяць.

СКЛАДОВІ

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Капусту нашаткуйте. Цибулю наріжте четвертинками кілець. Моркву натріть на великій тертці. Змішайте всі овочі у глибокій мисці.
  2. У каструлю налийте олію з оцтом, посоліть, додайте цукор та гірчицю. Доведіть до кипіння на невеликому вогні та варіть 5 хвилин.
  3. Залийте овочі гарячим маринадом. Перемішайте, прикрийте кришкою та залиште на 2 години за кімнатної температури. За цей час перемішайте кілька разів.
  4. Перекладіть капусту в банку, закрийте та залиште в холодильнику. За кілька днів можна пробувати. А зберігатиметься маринована капуста місяць-півтора.
Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: