Маринад для курки з кока-колою: як замаринувати м'ясо по-новому
Гості будуть приємно вражені незвичайною стравою.
З кока-колою виходить досить цікавий маринад для курки. Всередині шматочків буде ніжне, соковите м’ясо, а зовні - апетитна хрустка скоринка. Якщо ви таке ще не куштували, тоді саме час спробувати.
Інгредієнти
Для приготування потрібні такі продукти:
- борошно — 1 скл.;
- сіль — 2 ч.л.;
- томатна паста — 2 ч.л.
- аджика — 0,5 ч.л.;
- часниковий порошок — 0,5 ч.л.;
- паприка — 0,5 ч.л.;
- розмарин — 15 г;
- часник — 1 зубчик;
- олія, сіль, перець.
Як приготувати
Чайну ложку солі та томатну пасту змішайте. Залийте суміш кока-колою та додайте подрібнений часник. Помістіть в цю суміш курку (будь-які частини) без шкірки. Зверху можна покласти гілочку розмарину. Затягніть тарілку харчовою плівкою та поставте в холодильник на 1-2 години.
Викладіть курку на друшляк, щоб зійшло все зайве. А тим часом зробіть панірування. В тарілці змішайте борошно, паприку, часник, перець, сіль, суху аджику. Обваляйте курку в цій суміші та відправляйте смажитися в великій кількості олії, щоб отримати хрустку скоринку.
Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.