Вєтрова Влада1 хв на прочитання15 Січня 2023, 15:38
Маффіни можуть бути не лише солодкими, а й цілком нейтральними на смак – з картоплею, беконом, сиром, зеленню. Вибирайте начинку за власним бажанням, далі рецепт.
Складові
- Мука - 300 г
- Разрыхлитель - 1 ст. л.
- Сыр Чеддер (можно заменить Голландским) - 35 г
- Укроп - 30 г
- Сметана - 30 мл
- Яйцо - 1 шт.
- Масло сливочное - 60 г
Спосіб приготування
- Духовку розігрійте до 200 °С.
- Форму для маффінів прокладіть «манжетиками» для випікання.
- Змішайте в мисці борошно з розпушувачем, додайте чеддер, нарізаний дрібними шматочками і подрібнений кріп.
- В іншій мисці збийте яйце з розтопленим маслом та сметаною.
- Змішайте вміст двох мисок і перемішайте до однорідності.
- Тісто розподіліть формочками і випікайте в розігрітій духовці 20 хвилин.