Догори
Дати відгук

Маффіни з чеддером та зеленню, вибирайте начинку на всій смак

Випікайте в розігрітій духовці 20 хвилин.

1 хв на прочитання15 Січня 2023, 15:38
Поділитись:

Маффіни можуть бути не лише солодкими, а й цілком нейтральними на смак – з картоплею, беконом, сиром, зеленню. Вибирайте начинку за власним бажанням, далі рецепт.

Складові

  • Мука - 300 г
  • Разрыхлитель - 1 ст. л.
  • Сыр Чеддер (можно заменить Голландским) - 35 г
  • Укроп - 30 г
  • Сметана - 30 мл
  • Яйцо - 1 шт.
  • Масло сливочное - 60 г

Спосіб приготування

  1. Духовку розігрійте до 200 °С.
  2. Форму для маффінів прокладіть «манжетиками» для випікання.
  3. Змішайте в мисці борошно з розпушувачем, додайте чеддер, нарізаний дрібними шматочками і подрібнений кріп.
  4. В іншій мисці збийте яйце з розтопленим маслом та сметаною.
  5. Змішайте вміст двох мисок і перемішайте до однорідності.
  6. Тісто розподіліть формочками і випікайте в розігрітій духовці 20 хвилин.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото ілюстративне
АМКУ оштрафував дві компанії на 18,9 млн грн за змову на тендерах
1 хв на прочитання2 години тому
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
1 хв на прочитання4 години тому
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
1 хв на прочитання5 годин тому
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
1 хв на прочитанняВчора
У Мукачеві на День святого Мартина відкрили міжнародний форум виноробів
1 хв на прочитанняВчора
День працівників сільського господарства України
1 хв на прочитанняВчора
Відновлення водних біоресурсів на Одещин: озеро Сасик зариблено молодим товстолобом
1 хв на прочитання15 Листопада 2025
Хліб і сир: гастрономічна пара, що святкує свою універсальність
5 хв на прочитання15 Листопада 2025