Для приготування м’ясних кнедлів вам знадобиться:
Фарш (із розмоченою булкою і цибулею) – 500 г, молоко – 50 мл, яйце – 1шт., імбир тертий – 1 ч. л., олія – 1 ст. л., борошно і сухарі для панірування, сіль і чорний мелений перець, вершкове масло – 50 г, зелень кропу та базиліку.
Для начинки: сині сливи без кісточок – 300 г.Для соусу: сметана – 100 г, сливи – 10 половинок, цибуля – 1 шт., вода – 1 скл., сіль і чорний мелений перець, цукор – 1 ч. л.
Для прикраси: зелень петрушки і помідори.
У фарш додати спеції, яйце, нарізану зелень, молоко і масло, перемішати. Сливи розділити на половинки. Із фаршу зробити невеликі кульки, покласи на дошку, зробити заглиблення і викласти половинку сливи, заліпити кнедлики.
Обсмажені фаршировані кнедлі скласти у чавунну каструлю, залити розведеною водою зі сметаною і спеціями, покласти цілу цибулину і половинки слив. Тушкувати на слабкому вогні 30 хв.
Готові кнедлі зі сливами подавати з картопляним пюре, прикрасивши зеленню петрушки і помідорами.
Більше новин читайте на GreenPost.