- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- М'які й соковиті м'ясні котлети: тонкощі приготування
М'які й соковиті м'ясні котлети: тонкощі приготування
Просто готуються і мають чудовий смак.
Одним з найулюбленіших видів приготування м'яса у нас давно вважаються котлети. І це зрозуміло: вони м'які, соковиті, просто готуються і мають чудовий смак.
Є деякі тонкощі того, як приготувати м'ясні котлети.
Насамперед зверніть увагу на кількість хліба, яку додаєте в фарш — вона має складати третину від загального об’єму, тоді котлети будуть м'якші. Крім того, під час смаження не закривайте сковороду кришкою, інакше котлети просто будуть тушкуватися. Якщо ви переживаєте за їх готовність, краще зробіть їх тоншими.
Інгредієнти:
фарш — 1 кг;
цибуля — 1 шт.;
яйця — 1 шт.;
білий хліб — 300 г;
соняшникова чи оливкова олія — для смаження.
Приготування.
Порізати цибулю й додати в фарш.
Розмочити хліб у воді й додати у фарш.
Додати у фарш яйце, приправити сіллю, поперчити до смаку й замісити однорідний фарш.
Сформувати з фаршу котлети.
Розігріти сковороду на середньому вогні й на розігріту олію викласти котлети.
Обсмажувати з двох боків до утворення скоринки.
Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.