Догори
Дати відгук

М'які й соковиті м'ясні котлети: тонкощі приготування

Просто готуються і мають чудовий смак.

1 хв на прочитання26 Листопада 2024, 07:24
Зображення згенеровано ШІ Зображення згенеровано ШІ
Поділитись:

Одним з найулюбленіших видів приготування м'яса у нас давно вважаються котлети. І це зрозуміло: вони м'які, соковиті, просто готуються і мають чудовий смак.

Є деякі тонкощі того, як приготувати м'ясні котлети.

Насамперед зверніть увагу на кількість хліба, яку додаєте в фарш — вона має складати третину від загального об’єму, тоді котлети будуть м'якші. Крім того, під час смаження не закривайте сковороду кришкою, інакше котлети просто будуть тушкуватися. Якщо ви переживаєте за їх готовність, краще зробіть їх тоншими.

Інгредієнти:

фарш — 1 кг;

цибуля — 1 шт.;

яйця — 1 шт.;

білий хліб — 300 г;

соняшникова чи оливкова олія — для смаження.

Приготування.

Порізати цибулю й додати в фарш.

Розмочити хліб у воді й додати у фарш.

Додати у фарш яйце, приправити сіллю, поперчити до смаку й замісити однорідний фарш.

Сформувати з фаршу котлети.

Розігріти сковороду на середньому вогні й на розігріту олію викласти котлети.

Обсмажувати з двох боків до утворення скоринки.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото ілюстративне
Група «Епіцентр» та Урбанські побудують зерновий термінал у порту «Південний»
2 хв на прочитання23 хвилини тому
Зображення ілюстративне.
Фото: Dengarden.com
Місяць — найкращий садівник? Як космічні ритми впливають на ваш урожай
2 хв на прочитання11 годин тому
Фото ілюстративне
Натуральний твердий сир за 15 хвилин: простий рецепт у мікрохвильовці
1 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Амброзія: небезпека для здоров'я та врожаю. Як захиститися від алергії та знищити бур’ян
2 хв на прочитанняВчора
Керівництво Одеського морпорту підозрюють у змові з бізнесменом для розтрати понад 8 млн грн
1 хв на прочитанняВчора
Понад 200 постраждалих громад забезпечили насінням овочів
1 хв на прочитанняВчора
День пасічника: Україна вшановує хранителів давніх медових традицій
2 хв на прочитанняВчора
Директорку підрозділу Черкаської міськради підозрюють у розтраті понад 3,2 млн грн на закупівлі продуктових наборів
1 хв на прочитання18 Серпня 2025