Догори
Дати відгук

Любовний гороскоп на тиждень 15-21 травня: Овнам - подарунок, Водоліям - розлука

Астрологи розповіли про те, які зміни в особистому житті очікують всіх представників зодіакального кола.

4 хв на прочитання13 Травня 2023, 18:05
Поділитись:

Кожен знак Зодіаку на прийдешньому тижні проживе різні емоції у відносинах, проте астрологи підказали що робити, щоб відносини і життя були легше.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Цей тиждень принесе хороші результати в любовних справах. Тому що за цей час ви отримаєте необхідну повагу і кілька хороших подарунків від коханої людини, завдяки яким ваші очі можуть наповнитися сльозами радості і щастя.

Любовний гороскоп на тиждень - Телець

Якщо ви все ще самотні і довго чекаєте когось особливого, можливо, вам доведеться почекати трохи довше цього тижня. Тому що в цей період ви будете приділяти менше часу особистому життю через надлишок роботи, через яку можете втратити багато хороших можливостей. В цей час ви добре засвоїте, що для того, щоб уберегти ваші відносини від жорстокості, іноді краще помовчати.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

Цього тижня ви відчуєте романтику і, таким чином, зможете висловити свою любов і поговорити від щирого серця. У ваших стосунках з'являться позитивні ознаки, і, таким чином, ваші стосунки стануть яскравішими. Якщо ви нещодавно одружилися, на цьому тижні ви можете розглянути питання про планування сім'ї.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

У цей тиждень ви зможете провести деякий час з коханою людиною. Також є ймовірність, що ви вирушите з нею у подорож. Ви докладете всіх зусиль, щоб зберегти солодкість у ваших стосунках і зможете досягти успіху навіть з меншими зусиллями.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

Цього тижня ви побачите позитивні зміни у своєму особистому житті. Ви можете перетворити свою ідею зробити кохану людину своїм супутником життя і поговорити з нею, на що є ймовірність отримати позитивні відповіді. У цей час багато пар можуть разом відправитися на пікнік.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

Цього тижня ви будете вірними своєму партнеру, і це покращить ваші стосунки. Також, якщо виникли якісь проблеми, рекомендується посидіти з коханим і вирішити справи так, щоб жодна інша людина не змогла скористатися. Цього тижня ви зрозумієте, що ваш чоловік — єдина людина, яка підтримує вас у ваших труднощах.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Зараз не варто приймати любовні поради від тих, чиє особисте життя не є для вас прикладом, такі настанови вам не допоможуть і ваше життя не зроблять краще. Також Терези можуть втомитися від кількості роботи партнера, проте скоро це пройде. Відсутність коханої людини в щасливі моменти може зашкодити вам цього тижня.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

Молодята, які деякий час намагалися розширити своє подружнє життя, нарешті отримають хороші новини про приїзд маленького гостя. Ця новина дасть вам обом можливість наблизитися один до одного.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Цей тиждень буде хорошим для закоханих. Тому що в цей час ви відчуєте повернення щастя у своє життя і зможете відчути почуття потягу до коханої людини, як і в перші дні кохання. Цей тиждень стане одним з найбільш особливих днів у вашому подружньому житті.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Любов - це яскраве світло, яке може змусити вас сяяти навіть у темряві. Так само ваш коханий засвітить ваше життя в цей час. Ви обидва будете віддані один одному. Оскільки на цьому тижні в сімейному житті все йде добре, ваші стосунки також будуть виглядати бадьорими.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

На початку тижня, тобто в першій половині тижня, вашій коханій людині, можливо, доведеться піти з якоїсь важливої роботи, через що між вами може виникнути деяка дистанція. Ви будете підтримувати взаємний зв'язок по телефону, і ваші стосунки будуть процвітати.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

Ви і ваш коханий помітите, що ситуації, які створювали проблеми у ваших стосунках, безпідставні і марні. Цього тижня поведінка вашого партнера буде кращою, ніж раніше.

Джерело - Главред

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
 ГРВІ Грип та Коронавірус Статистика захворювань
За минулий тиждень на ГРВІ, грип та COVID-19 захворіло 117 937 українців, більшість — діти
1 хв на прочитання3 години тому
Позбутися хропіння Корисні продукти Спати і висипатися
5 продуктів, які допоможуть позбутися хропіння
2 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Тепер офіційно: використання смартфонів не призводить до раку мозку — ВООЗ
2 хв на прочитанняВчора
На фото один із перших пацієнтів, які випробували на собі нову вакцину, Стів Янг
У Британії вперше у світі тестують на людях препарат, що може вилікувати рак шкіри
1 хв на прочитанняВчора
У США чоловік поскаржився лікарям на мігрень — причиною головного болю виявились яйця солітера в мозку
2 хв на прочитанняВчора
5 овочів, які знижують рівень поганого холестерину
2 хв на прочитанняВчора
МОЗ винесло на громадське обговорення проект порядку надання послуг з амбулаторного лікування туберкульозу на первинці
2 хв на прочитанняВчора
50 тисяч гривень за оформлення інвалідності: на Львівщині викрили групу медиків, які заробляли на документах
1 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost