Лінивий рецепт запеченої картоплі: краще, ніж гриль

1 хв на прочитання14 Лютого 2023, 06:34

На приготування йде близько 2 год 10 хв

Чотири інгредієнти забезпечать шикарну страву, яку можна подавати як основну. У цьому полягає її відмінність від звичної картоплі в мундирі, який зазвичай є гарніром. Цей варіант можна нічим не доповнювати, бо страва вже й так чудова сама по собі. А з м’ясом чи рибою страва стане ще смачнішою. 

Інгредієнти:

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Картоплю від шкірки не потрібно очищати, але необхідно ретельно промити овочі. Потім у кожній картопліні вилкою роблять по 2-3 отвори. 
  2. Секрет дивовижного смаку у білковому кремі. У процесі запікання він обволікатиме бульби. Тому білки збивають і занурюють у суміші кожну картоплину. 
  3. Потім овоч обвалюють у солі і викладають на лист. Картоплю запікають у духовці півтори години за 160 °C. Через 90 хв. температуру збільшують до 200 °C і готують ще годину. 
  4. Перед подачею бульби обтрушують від солі і роблять глибокі надрізи. У них кладуть шматочок вершкового масла. 

На приготування йде близько 2 год 10 хв., але за смаком страва перевершує картоплю, приготовану на вугіллі. 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: