Ліниві вареники з сиром і гарбузовим соусом — простий і смачний рецепт

1 хв на прочитання29 Жовтня 2022, 07:34

За бажання гарбузовий соус можна замінити.

Ліниві вареники з сиром і гарбузовим соусом готуються дуже просто. Найбільше часу займе запікання гарбуза в духовці, але загалом приготування гарбузового соусу також просте. Утім, якщо гарбуз вам не смакує, соус можна замінити — наприклад, на звичайну сметану.

Інгредієнти:

сир — 500 г;

цукор — 2 столові ложки;

борошно — +/-250 г;

яйця курячі — 1 шт.;

сіль — дрібка;

вершкове масло — за смаком;

гарбуз — 100 г;

вершки — 50 мл;

цукор — за смаком.

Приготування.

Сир розім'яти виделкою, додати яйце, сіль, цукор. Добре перемішати.

Додати борошно. Замісити круте тісто.

З тіста сформувати тонку ковбаску. Нарізати невеликими шматочками.

Варити в підсоленому окропі 3-4 хвилини після випливання.

Ліниві вареники виловити шумівкою. Додати вершкове масло. Перемішати.

Для соусу: гарбуз запекти в духовці, а потім переблендерити його з вершками та цукром.

Ліниві вареники подавати з гарбузовим соусом.

Також ми розповідали про ліниві вареники з картоплею та гарбузом.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: