Кожен з нас в арсеналі має декілька страв, приготування яких не займе багато часу і сил, тому цей легкий рецепт також стане улюбленим.
Інгредієнти: сосиски, лаваш, твердий сир, яйце, майонез або кетчуп (за бажанням).
Приготування:
Щоб зробити такий швидкий перекус, спочатку підготуємо всі інгредієнти. Твердий сир тремо на терці.
Лаваш розрізаємо на смужки – ширина має відповідати довжині сосиски. На один край наносимо трохи майонезу, кетчупу або іншого соусу, кладемо сосиску і посипаємо натертим сиром. Щільно закручуємо, щоб вийшла трубочка.
Повторюємо цей алгоритм дій із іншими сосисками.
Яйце розбиваємо в невелику піалку та злегка збиваємо виделкою.
Розігріваємо сковороду з вершковим маслом або рослинною олією. Занурюємо сосиску в тісті в яйце та викладаємо на сковороду. Підсмажуємо з усіх боків доти, доки не з'явиться апетитна скоринка.
Подаємо сосиски в лаваші до столу та насолоджуємося смаком.