Рецепт пиріжків, для яких не потрібно возитися з тістом, припаде до душі будь-якій господині, яка має щохвилини на рахунку. Якщо ви хочете спробувати просте в приготуванні, але дуже смачне і ситне частування, вам знадобиться:
Спочатку рибу наріжте на кубики, а цибулю варто дрібно порубати. Те саме варто зробити і із зеленню. Залишилося додати сіль та улюблені спеції, після чого перемішати – і начинка готова.
Після того як з начинкою для пиріжків буде покінчено, наріжте багет на високі стовпчики – висота кожного повинна дорівнювати сірниковій коробці. Кожен «стовпчик» вмочіть у молоко і розставте на деко. Через деякий час, коли батон набухне, чайною ложкою примніть середину.
Заглиблення, що утворилося, заповніть рибною начинкою, а зверху змастіть сметаною (майонезом).
Залишиться запекти наші пиріжки у розігрітій до 180 градусів духовці. На це піде приблизно 35-40 хвилин. За бажанням за 5-10 хвилин до готовності батон можна присипати натертим сиром.