Ліниві пиріжки ви можете робити з різними начинками, які не будуть розтікатися по тісту, а залишаться шматочками, смак яких відчувається як начинка.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування
У теплому кефірі розчиняємо сіль та соду. Вбиваємо яйце, перемішуємо.
Додаємо борошно і вимішуємо густе тісто. Вам може знадобитися більше борошна, тому додавайте стільки, скільки потрібно для густої маси.
Ріжемо зелену цибулю та кріп, додаємо в тісто.
Ріжемо кубиками м’ясо або шинку, ковбасу, сосиски та яйце, додаємо в тісто.
Розігріваємо олію в сковороді, викладаємо столовою ложкою тісто і обсмажуємо пиріжки на невеликому вогні до рум’яності з двох сторін.
Ароматні та апетитні пиріжки готуємо на сніданок і подаємо до чаю, чи на обід вечерю зі сметаною.
Щоб отримати оригінальну закуску до різних страв, додайте в тісто ароматні трави – провансальські або італійські і у вас вийдуть невеликі порційні піци, які можна подавати замість хліба до різних страв і гарнірів.