«Ліниві» хачапурі з сиром і зеленню

1 хв на прочитання20 Жовтня 2022, 07:40

На його смаження піде приблизно 10 хвилин.

«Ліниві» хачапурі з сиром і зеленню найлегше готувати на сковороді діаметром приблизно 22 см із невисокими бортиками, щоби легко було перевертати хачапурі, зсунувши його на велику тарілку.

Інгредієнти:

сир твердий — 200 г

кріп свіжий — 1/2 пучка

сметана — 200 г

яйця — 2 шт.

борошно — 2 ст. л.

олія для смаження — приблизно 2 ст. л.

Приготування.

Кріп дрібно порізати.

Сир натерти на великій тертці.

З'єднати в мисці яйця, сметану, зелень, сир і борошно.

Добре все перемішати.

На сковороді добре розігріти олію. Викласти сирне тісто на сковороду, розрівняти.

Смажити сирний коржик з одного боку, під кришкою, хвилин 5 на повільному вогні. Потім акуратно перевернути і смажити ще 5 хвилин, не накриваючи кришкою.

Готове «ліниве» хачапурі порізати на порційні шматочки. Подавати із гарячим чаєм.

Також ми розповідали про міні-піци «Мумія» — за кілька хвилин уже готові.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: