- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- «Ліниві» хачапурі з сиром і зеленню
«Ліниві» хачапурі з сиром і зеленню найлегше готувати на сковороді діаметром приблизно 22 см із невисокими бортиками, щоби легко було перевертати хачапурі, зсунувши його на велику тарілку.
Інгредієнти:
сир твердий — 200 г
кріп свіжий — 1/2 пучка
сметана — 200 г
яйця — 2 шт.
борошно — 2 ст. л.
олія для смаження — приблизно 2 ст. л.
Приготування.
Кріп дрібно порізати.
Сир натерти на великій тертці.
З'єднати в мисці яйця, сметану, зелень, сир і борошно.
Добре все перемішати.
На сковороді добре розігріти олію. Викласти сирне тісто на сковороду, розрівняти.
Смажити сирний коржик з одного боку, під кришкою, хвилин 5 на повільному вогні. Потім акуратно перевернути і смажити ще 5 хвилин, не накриваючи кришкою.
Готове «ліниве» хачапурі порізати на порційні шматочки. Подавати із гарячим чаєм.
Також ми розповідали про міні-піци «Мумія» — за кілька хвилин уже готові.