Голубці люблять всі, але процес їх приготування не надихає. Пропонуємо вам варіант приготування лінивих голубців, які під силу навіть новачку. Рецептом ділиться видання Newsyou.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Яйця курячі – 1 шт.
- Рис – 100 г
- Капуста білоголова – 200 г
- Паста томатна – 100 г
- Сметана 15% – 100 г
- Олія соняшникова – 60 г
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Вода – 250 г
Останні новини: Куряче суфле в мультиварці: покрокові рецепти і секрети приготування
Спосіб приготування:
1. Рис зваріть.
2. Філе пропустіть через м’ясорубку.
3. Цибулю подрібніть.
4. У сковороді обсмажте цибулю з морквою.
5. Капусту нашинкуйте, додайте до цибулі з морквою. Посоліть, додайте перець, тушкуйте під кришкою пів години. Охолодіть.
6. До фаршу додайте яйце, рис, овочі, посоліть, додайте перець і перемішайте. З цієї маси сформуйте котлети та обсмажте на олії.
Останні новини: Банановий кекс в мультиварці: рецепти бісквітів
7. Сметану змішайте з томатною пастою, додайте трошки води й залийте отриманим соусом голубці.