Догори
Дати відгук

Лікарі традиційної китайської медицини назвали чотири рослини, які допоможуть досягти рівноваги і довголіття

Сушені ягоди годжі мають безліч корисних для здоров’я властивостей

1 хв на прочитання28 Травня 2023, 19:00
Поділитись:

Першим доктор медичних наук Мао Шинг Ні, доктор Шинг Ні, а також гінеколог і акупунктурист Люхонг Сюй назвали женьшень. За їхніми словами, це “король трав”. Рослина допомагає організму реагувати на стрес. Також воно має протизапальні властивості, які знижують ризик розвитку хронічних захворювань і уповільнюють старіння.

Захистити імунну систему здатна китайська рослина під назвою астрагал. За словами фахівців, воно традиційно використовувалося для лікування різних захворювань і розладів, включаючи рак і серцеву дисфункцію.

Третя рослина-гриб лінчжі, що в перекладі з китайської означає безсмертя. Він має довгу історію використання в Китаї, Японії та інших країнах Азії, підкреслили експерти. Вони додали, що гриб має лікувальні та терапевтичні властивості, які можуть підвищувати енергію, покращувати пам’ять і підтримувати здорове старіння.

Родом з північно-західних регіонів Китаю, сушені ягоди годжі мають безліч корисних для здоров’я властивостей. Це четверта рослина в списку представників китайської медицини. За їх словами, вона володіє антивіковими властивостями і підвищують імунітет. Його потужні антиоксидантні властивості допомагають зменшити кількість вільних радикалів або частинок, що викликають стрес.

При цьому фахівці попередили, що багато з трав можуть бути занадто «сильними». Також можливо їх непоєднання з деякими ліками. Тому перед вживанням названих продуктів експерти порадили попередньо проконсультуватися з лікарем.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.