Лікар розповідає, які продукти не можна їсти на сніданок
Аби розпочати день із максимальною користю для здоров'я.
Сніданок вважається найважливішим прийомом їжі протягом доби, оскільки він надає енергії і тонусу для початку нового дня. Але наші сніданки також можуть впливати на наше здоров'я. Деякі продукти, які здаються апетитними на перший погляд, можуть нести певні ризики, коли їх споживають на сніданок. Лікар Стелл Хоук розповідає, яких продуктів краще уникати на сніданок і чому.
Насамперед, уникайте з ранку вживання продуктів, які провокують нестачу енергії та розумову загальмованість. Ці явища викликає неправильна робота судин, а її, своєю чергою, провокує так званий «поганий» холестерин.
Самі собою м'ясо, сметана, яйця корисні, але їх надмірне вживання викликає осідання холестерину на стінках судин, внаслідок чого вони стають крихкими, погано пропускаючи кров і викликаючи почуття втоми та слабкості.
Також уникати варто солодощів із високим вмістом цукру й екстремально солоних закусок. Занадто велика кількість цукру та солі шкодять концентрації та негативно позначаються на пам'яті.
Також ми писали, як має виглядати справжній чоловічий сніданок — радить лікар.