Легке і тане у роті: найпростіший рецепт печива Сніжки

1 хв на прочитання06 Січня 2024, 13:32

Воно буквально тане в роті, залишаючи справжній смак святкового настрою.

Печиво “Сніжки” – мінімум продуктів і максимум задоволення. Це печиво не лише просте у приготуванні, але і буквально тане в роті, залишаючи справжній смак святкового настрою.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Приготування тіста: У великій мисці збити м'яке масло з цукром та ванільним цукром до однорідності. Додати яйце та продовжувати збивати.

  2. Додавання сухих інгредієнтів: Всипати борошно, розпушувач тіста і щіпку солі у суміш і перемішати, поки не утвориться м'яке тісто.

  3. Формування "Сніжок": Сформувати невеликі кульки з тіста, розташувати їх на пекарському листі, покритому папером для випічки.

  4. Випікання: Розігріти духовку до 180 градусів. Розмістіть кульки на пекарському листі з невеликими відстанями одна від одної і випікайте протягом 12-15 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.

  5. Прикрашання: Після випікання видаліть печиво з духовки та охолодіть. Обсипте печиво пудрою цукру, щоб створити ефект сніжинок.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: