Догори
Дати відгук

Легке і тане у роті: найпростіший рецепт печива Сніжки

Воно буквально тане в роті, залишаючи справжній смак святкового настрою.

1 хв на прочитання06 Січня 2024, 13:32
Як приготувати новорічне печиво Як приготувати новорічне печиво
Поділитись:

Печиво “Сніжки” – мінімум продуктів і максимум задоволення. Це печиво не лише просте у приготуванні, але і буквально тане в роті, залишаючи справжній смак святкового настрою.

Інгредієнти:

  • 250 г масла (свіже, кімнатної температури)
  • 1 склянка цукру
  • 2 чайні ложки ванільного цукру
  • 1 яйце
  • 4 склянки борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача тіста
  • Щіпка солі
  • Пудра цукру для обсипання

Приготування:

  1. Приготування тіста: У великій мисці збити м'яке масло з цукром та ванільним цукром до однорідності. Додати яйце та продовжувати збивати.

  2. Додавання сухих інгредієнтів: Всипати борошно, розпушувач тіста і щіпку солі у суміш і перемішати, поки не утвориться м'яке тісто.

  3. Формування "Сніжок": Сформувати невеликі кульки з тіста, розташувати їх на пекарському листі, покритому папером для випічки.

  4. Випікання: Розігріти духовку до 180 градусів. Розмістіть кульки на пекарському листі з невеликими відстанями одна від одної і випікайте протягом 12-15 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.

  5. Прикрашання: Після випікання видаліть печиво з духовки та охолодіть. Обсипте печиво пудрою цукру, щоб створити ефект сніжинок.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.