Легке і тане у роті: найпростіший рецепт печива Сніжки
Воно буквально тане в роті, залишаючи справжній смак святкового настрою.
Печиво “Сніжки” – мінімум продуктів і максимум задоволення. Це печиво не лише просте у приготуванні, але і буквально тане в роті, залишаючи справжній смак святкового настрою.
Інгредієнти:
- 250 г масла (свіже, кімнатної температури)
- 1 склянка цукру
- 2 чайні ложки ванільного цукру
- 1 яйце
- 4 склянки борошна
- 1 чайна ложка розпушувача тіста
- Щіпка солі
- Пудра цукру для обсипання
Приготування:
Приготування тіста: У великій мисці збити м'яке масло з цукром та ванільним цукром до однорідності. Додати яйце та продовжувати збивати.
Додавання сухих інгредієнтів: Всипати борошно, розпушувач тіста і щіпку солі у суміш і перемішати, поки не утвориться м'яке тісто.
Формування "Сніжок": Сформувати невеликі кульки з тіста, розташувати їх на пекарському листі, покритому папером для випічки.
Випікання: Розігріти духовку до 180 градусів. Розмістіть кульки на пекарському листі з невеликими відстанями одна від одної і випікайте протягом 12-15 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.
Прикрашання: Після випікання видаліть печиво з духовки та охолодіть. Обсипте печиво пудрою цукру, щоб створити ефект сніжинок.
Більше новин читайте на GreenPost.