Лазанья з кабачків: як приготувати страву, яку проситимуть усі

1 хв на прочитання16 Липня 2024, 13:26

Така страва виходить неймовірно смачна, соковита, ситна.

Якщо ви полюбляєте імпровізувати на кухні, рецепт цієї страви саме для вас.

Особливо коли кабачки продовжують радувати врожаєм. Така страва виходить неймовірно смачна, соковита, ситна. І кабачки при справі і користі відчутно більше, ніж при використанні листів з тіста.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Фарш обсмажити з дрібно нашаткованою цибулею та морквою протягом 20 хвилин.
  2. Додати подрібнений часник і смажити ще приблизно 10 хвилин.
  3. Кабачок нарізати тонкими пластинками/смужками. Якщо шкірка груба, краще її зняти. Також потрібно видалити насіння
  4. Яйця збити з молоком
  5. Сир натерти на великій тертці
  6. Форму для запікання змастити олією. На дно викласти шар фаршу. Слідом шар кабачків. Посолити, поперчити. Викласти шар сиру. Знову шар фаршу та кабачки. Посолити, поперчити. Шар сиру. І так повторити, доки не закінчаться інгредієнти
    Верхнім шаром мають бути кабачки. Залити лазанню яєчною сумішшю. І зверху засипати сиром
  7. Духовку заздалегідь розігріти, виставити “верх-низ” 180 градусів. Важливо, щоб сир не підсмажився, а гарно розплавився і трохи запікся скоринкою.
  8. Готувати 40 хвилин.

Готову лазання відразу не нарізати, краще трохи почекати поки інгредієнти схопляться між собою. Після чого подати до столу, скуштувати та порадіти своїй майстерності.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: