Курячий суп із кабачками та перловкою ідеально підійде тим, хто шукає легку, але поживну страву. Готується він надзвичайно просто й не вимагає якихось екзотичних продуктів.
Інгредієнти:
перлова крупа — ½ склянки;
картопля — 2 шт.;
куряче філе — 1 шт.;
кабачок — 1 шт.;
морква — 1 шт.;
цибуля — 1 шт.;
кріп — кілька гілочок;
оливкова олія — 3 столові ложки;
сіль за смаком.
Приготування.
Перлову крупу добре промити і відварити до готовності.
Цибулю помити, очистити й нарізати кубиками. Обсмажити на олії.
Куряче філе нарізати великими шматками. Додати до цибулі й обсмажити до легкої скоринки.
Кабачок помити, нарізати кубиками.
Картоплю та моркву очистити, помити та нарізати кубиками.
Скласти всі інгредієнти в каструлю, залити водою, посолити та варити до готовності всіх компонентів. Коли суп буде готовий, додати до нього дрібно нарізаний кріп. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.