Курячий суп із кабачками та перловкою — легкий і незвичайний рецепт із  простих продуктів

1 хв на прочитання01 Липня 2024, 07:32
Фото: «Їжа легко»

Ідеально підійде тим, хто шукає легку, але поживну страву.

Курячий суп із кабачками та перловкою ідеально підійде тим, хто шукає легку, але поживну страву. Готується він надзвичайно просто й не вимагає якихось екзотичних продуктів.

Інгредієнти:

перлова крупа — ½ склянки;

картопля — 2 шт.;

куряче філе — 1 шт.;

кабачок — 1 шт.;

морква — 1 шт.;

цибуля — 1 шт.;

кріп — кілька гілочок;

оливкова олія — 3 столові ложки;

сіль за смаком.

Приготування.

Перлову крупу добре промити і відварити до готовності.

Цибулю помити, очистити й нарізати кубиками. Обсмажити на олії.

Куряче філе нарізати великими шматками. Додати до цибулі й обсмажити до легкої скоринки.

Кабачок помити, нарізати кубиками.

Картоплю та моркву очистити, помити та нарізати кубиками.

Скласти всі інгредієнти в каструлю, залити водою, посолити та варити до готовності всіх компонентів. Коли суп буде готовий, додати до нього дрібно нарізаний кріп. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: