Курячий шашлик легко приготувати на сковороді з антипригарним покриттям.
Інгредієнти:
куряче філе — 2 шт.;
цибуля ріпчаста — 1 шт.;
майонез — 100 г;
вода — 100 мл;
паприка — 1/2 чайної ложки;
сіль за смаком;
перець мелений — за смаком.
Приготування.
Куряче філе нарізати порційними шматками середнього розміру.
Цибулю очистити, нарізати кільцями, помістити в глибоку миску.
В окремій посудині змішати майонез із водою кімнатної температури, паприкою, сіллю та перцем. Додати цибулю до майонезного соусу, акуратно перемішати руками, щоб не пошкодити кільця цибулі. Залити маринадом куряче філе та залишити маринуватися на кілька годин.
Після маринування одягти порційні шматочки філе на шпажки. Можна приготувати м'ясо, а можна чергувати з овочами, нарізаними того ж розміру, що і куряче філе. Кільця краще готувати окремо, оскільки вони різного діаметра. Якщо любите пожирніше, приготуйте шашлик із беконом. Можна додатково приправити спеціями.
На сковороді обсмажити шашлички з усіх боків до золотистого кольору. Шашлик готовий.
Також ми розповідали про ковбаски з м'ясного фаршу з картоплею, запечені у фользі.