Курячий шашлик із кабачками на сковороді гриль — надзвичайно простий рецепт

1 хв на прочитання23 Серпня 2024, 07:32
Фото: «Їжа легко»

Ідеальний вибір для тих, хто цінує свій час, але не готовий жертвувати смаком.

Курячий шашлик із кабачками на сковороді гриль — це справжній кулінарний хіт для тих, хто хоче насолодитися смаком справжнього шашлику, не виходячи з дому. Цей надзвичайно простий рецепт дозволяє приготувати ароматну, соковиту страву, яка стане чудовим варіантом для вечері чи зустрічі з друзями. Легкість приготування і мінімальний набір інгредієнтів роблять цей рецепт ідеальним вибором для тих, хто цінує свій час, але не готовий жертвувати смаком.

Інгредієнти:

грудка куряча — 2 шт.;

лимон — 1 шт.;

часник — 2 зубчики;

гірчиця — 2 столові ложки;

оливкова олія — 4 столові ложки;

майонез — 4 столові ложки;

сухі трави — до смаку;

перець чорний — до смаку;

сіль — до смаку.

Приготування.

М'ясо очистити від шкіри, промити й нарізати невеликими шматочками, придатними для дерев'яних шпажок.

Приготувати маринад. Змішати разом вичавлений сік лимона, дрібно покришений часник, оливкову олію, гірчицю та майонез. Сюди ж кинути трави, сіль і перець. Перемішати.

Обмастити маринадом м'ясо і покласти його в холодильник на півгодини, щоб воно добре просочилося.

Тим часом кабачок нарізати тоненькими часточками та згорнути в рулончики.

Насадити почергово на дерев'яні шпажки шматочки м'яса та кабачкові рулетики.

На розжарену гриль-сковорідку покласти шашлички.

Смажити до готовності.

Шашлик подається гарячим. Можна приготувати соус зі сметани, зелені та часнику.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: