Курячий шашлик із кабачками на сковороді гриль — це справжній кулінарний хіт для тих, хто хоче насолодитися смаком справжнього шашлику, не виходячи з дому. Цей надзвичайно простий рецепт дозволяє приготувати ароматну, соковиту страву, яка стане чудовим варіантом для вечері чи зустрічі з друзями. Легкість приготування і мінімальний набір інгредієнтів роблять цей рецепт ідеальним вибором для тих, хто цінує свій час, але не готовий жертвувати смаком.
Інгредієнти:
грудка куряча — 2 шт.;
лимон — 1 шт.;
часник — 2 зубчики;
гірчиця — 2 столові ложки;
оливкова олія — 4 столові ложки;
майонез — 4 столові ложки;
сухі трави — до смаку;
перець чорний — до смаку;
сіль — до смаку.
Приготування.
М'ясо очистити від шкіри, промити й нарізати невеликими шматочками, придатними для дерев'яних шпажок.
Приготувати маринад. Змішати разом вичавлений сік лимона, дрібно покришений часник, оливкову олію, гірчицю та майонез. Сюди ж кинути трави, сіль і перець. Перемішати.
Обмастити маринадом м'ясо і покласти його в холодильник на півгодини, щоб воно добре просочилося.
Тим часом кабачок нарізати тоненькими часточками та згорнути в рулончики.
Насадити почергово на дерев'яні шпажки шматочки м'яса та кабачкові рулетики.
На розжарену гриль-сковорідку покласти шашлички.
Смажити до готовності.
Шашлик подається гарячим. Можна приготувати соус зі сметани, зелені та часнику.
Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.