- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Курячі гомілки в рукаві: як приготувати м'ясо, щоб не відмивати деко від жиру
Курячі гомілки в рукаві: як приготувати м'ясо, щоб не відмивати деко від жиру
За 10 хвилин до закінчення приготування розрізаємо верхню частину рукава
Приготувати курку можна найрізноманітнішими способами. Але серед усіх все ж таки завжди знайдеться особливий. На одно із почесних місць цілком може претендувати рецепт приготування курячих гомілок у рукаві, яким з вами поспішаємо поділитися. Замаринуємо курячі гомілки у соєвому соусі із набором пряних трав.
Знадобиться також рукав для запікання, у ньому м'ясо виходить м'яким, соковитим. Крім того, не доведеться відмивати деко від жиру.
- 6 курячих гомілок
- 50 мл соняшникової олії
- 2 ст. л. соєвого соусу
- 1 ч. л. прованських трав
- Щіпка сушеного часнику
- Щіпка сушеної паприки
- Сіль
- Перець
1
Курячі гомілки або стегна помиємо та обсушимо.
2
Змішаємо сіль, паприку, сушений часник, чорний перець та прованські трави.
3
Сухою сумішшю натираємо кожен шматочок.
4
Змішуємо соєвий соус з олією, заллємо ним курячі гомілки та залишимо на 30 хвилин маринуватися.
5
Покладемо гомілки в рукав для запікання, фіксуємо один край і акуратно виллємо всередину маринад, зафіксуємо другий край.
6
Викладаємо рукав на деко і ставимо в розігріту до 180°С духовку на 40 хвилин.
7
За 10 хвилин до закінчення приготування розрізаємо верхню частину рукава, щоб курочка підрум'янилася. Робимо це обережно, щоб не витік сік.