Догори
Дати відгук

Курячі гомілки в рукаві: як приготувати м'ясо, щоб не відмивати деко від жиру

За 10 хвилин до закінчення приготування розрізаємо верхню частину рукава

1 хв на прочитання16 Січня 2023, 14:57
Поділитись:

Приготувати курку можна найрізноманітнішими способами. Але серед усіх все ж таки завжди знайдеться особливий. На одно із почесних місць цілком може претендувати рецепт приготування курячих гомілок у рукаві, яким з вами поспішаємо поділитися. Замаринуємо курячі гомілки у соєвому соусі із набором пряних трав.

Знадобиться також рукав для запікання, у ньому м'ясо виходить м'яким, соковитим. Крім того, не доведеться відмивати деко від жиру.

  •  6 курячих гомілок
  •  50 мл соняшникової олії
  •  2 ст. л. соєвого соусу
  •  1 ч. л. прованських трав
  •  Щіпка сушеного часнику
  •  Щіпка сушеної паприки
  •  Сіль
  •  Перець

1

Курячі гомілки або стегна помиємо та обсушимо.

2

Змішаємо сіль, паприку, сушений часник, чорний перець та прованські трави.

3

Сухою сумішшю натираємо кожен шматочок.

4

Змішуємо соєвий соус з олією, заллємо ним курячі гомілки та залишимо на 30 хвилин маринуватися.

5

Покладемо гомілки в рукав для запікання, фіксуємо один край і акуратно виллємо всередину маринад, зафіксуємо другий край.

6

Викладаємо рукав на деко і ставимо в розігріту до 180°С духовку на 40 хвилин.

7

За 10 хвилин до закінчення приготування розрізаємо верхню частину рукава, щоб курочка підрум'янилася. Робимо це обережно, щоб не витік сік.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost