Як поліпшити користь рису: легкий спосіб, про який не всі знають
Можна зменшити вміст вуглеводів у рисі та підвищити його глікемічний індекс.
Рис — один із найбільш поширених і важливих продуктів харчування у світі, але його користь можна ще більше підвищити, обробляючи його належним чином. «Лікар у кишені» розповідає про легкий спосіб поліпшити користь рису, зробивши його більш цінним і смачним продуктом для вашого здоров'я і кулінарних насолод.
Рис слід замочити в холодній воді на ніч і ретельно промити його проточною водою наступного ранку.
Ця процедура допомагає вимити крохмаль із рису, зменшуючи вміст вуглеводів і підвищуючи його глікемічний індекс.
Рис містить багато корисних мінералів, таких як магній, залізо і кальцій, що позитивно впливає на серцево-судинну систему.
Рис також є сорбентом, який допомагає очищати організм від токсинів. Проте важливо пам'ятати, що рис містить багато калорій, тому важливо обмежувати його споживання.
Також ми розповідали, що слід знати про гриби, аби вживати їх із користю для здоров’я.