Мережа закладів Lviv Croissants разом із шеф-кухарем Євгеном Клопотенком випустила новинку - круасан Борщ, приурочений до Дня українського борщу. Його святкують 14 вересня.
Метою колаборації мережі закладів з відомим ресторатором було ще раз нагадати про важливість збереження культурних цінностей українців.
Основою до страви слугує зерновий круасан, а начинкою — свинина в томатно-сливовому соусі з овочами, копченою грушею і сметаною з зеленню та часником.
“Круасан Борщ - це не просто експеримент. Це спроба достукатися до серця кожного, хто хоч раз спробував цю незвичайну комбінацію. Коли ми переосмислюємо традиційні страви, ми показуємо світові, що українська кухня не заштампована стереотипами. Вона жива та гнучка. Вона розвивається і дивує. І я дуже хочу, щоб якомога більше людей це відчули - і всередині країни, і за її межами”, - розповів Євген Клопотенко.
Круасан зі смаком борщу від Клопотенка можна буде скуштувати в усіх регіонах і закладах мережі.
Більше новин читайте на GreenPost.