Ковбаса домашня куряча швидкого приготування — пальчики оближеш

1 хв на прочитання26 Січня 2024, 07:32
Фото з відкритих джерел

У вас до сніданку буде чудова, ніжна та дуже смачна домашня ковбаса.

Хочете справжню ковбасу, яку можна приготувати швидко та з задоволенням? Домашня куряча ковбаса — це справжня насолода для гурманів, і при цьому дуже легко готується. З цими простими інгредієнтами, які можна знайти на кожній кухні, можна приготувати ковбасу, яку важко відрізнити від магазинної, натомість значно кориснішу. Готувати ковбасу вдома надзвичайно цікаво та смачно, і ви вже скоро переконаєтеся в цьому.

Інгредієнти:

стегно куряче (без кісток) — 1 кг;

часник — 7-8 зубчиків;

перець чорний мелений — ½ ч. л.;

приправа для курки (сіль, паприка, цукор, насіння гірчиці, куркума) — ½ ч.л.;

майонез — 2 ст. л.;

желатин — 15 г.

Приготування.

Куряче м'ясо помити, обсушити, порізати разом зі шкіркою на кубики розміром 1,5 – 2 см (не дуже дрібно). Додати у фарш часник, пропущений через часникочавилку, перець, приправу для курки і перемішати.

Додати 2 столові ложки майонезу та ретельно перемішати фарш.

Після цього у фарш всипати желатин і ще раз перемішати.

Почати робити ковбаски. З цієї кількості фаршу виходить 4 невеликі ковбаски.

Викласти ¼ фаршу на харчову плівку.

Згорнути у ковбаску.

Після цього зверху загорнути у фольгу «цукеркою».

Поставити в духовку на годину при температурі 180 °С.

Коли ковбаска охолоне, поставити її до холодильника до ранку.

Вранці у вас до сніданку буде чудова, ніжна та дуже смачна домашня ковбаса.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: