Хочете справжню ковбасу, яку можна приготувати швидко та з задоволенням? Домашня куряча ковбаса — це справжня насолода для гурманів, і при цьому дуже легко готується. З цими простими інгредієнтами, які можна знайти на кожній кухні, можна приготувати ковбасу, яку важко відрізнити від магазинної, натомість значно кориснішу. Готувати ковбасу вдома надзвичайно цікаво та смачно, і ви вже скоро переконаєтеся в цьому.
Інгредієнти:
стегно куряче (без кісток) — 1 кг;
часник — 7-8 зубчиків;
перець чорний мелений — ½ ч. л.;
приправа для курки (сіль, паприка, цукор, насіння гірчиці, куркума) — ½ ч.л.;
майонез — 2 ст. л.;
желатин — 15 г.
Приготування.
Куряче м'ясо помити, обсушити, порізати разом зі шкіркою на кубики розміром 1,5 – 2 см (не дуже дрібно). Додати у фарш часник, пропущений через часникочавилку, перець, приправу для курки і перемішати.
Додати 2 столові ложки майонезу та ретельно перемішати фарш.
Після цього у фарш всипати желатин і ще раз перемішати.
Почати робити ковбаски. З цієї кількості фаршу виходить 4 невеликі ковбаски.
Викласти ¼ фаршу на харчову плівку.
Згорнути у ковбаску.
Після цього зверху загорнути у фольгу «цукеркою».
Поставити в духовку на годину при температурі 180 °С.
Коли ковбаска охолоне, поставити її до холодильника до ранку.
Вранці у вас до сніданку буде чудова, ніжна та дуже смачна домашня ковбаса.
Більше новин читайте на GreenPost.